رونمایی از سامانه منتظر

montazer

به مناسبت ایام پرخیر و برکت میلاد با سعادت نبی مکرم اسلام صلّی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلم و امام جعفر صادق علیه‌السلام، با همکاری دفتر فناوری اطلاعات بانک جامع اطلاعات طلاب مجازی و غیرحضوری (سامانه منتظر) رونمایی شد.

با توجه به ظرفیت ارزشمند کشوری طلاب مرکز آموزش مجازی و غیرحضوری هدف از راه‌اندازی این سامانه، دستیابی به اطلاعات طلاب این مرکز در زمینه های علمی، پژوهشی، تبلیغی و شناسایی توانمندی و استعدادهای آنها در جهت بهره‌مندی در رفع نیازهای جامعه ی بانوان و همچنین  برنامه‌ریزی‌های خرد و کلان برای این عزیزان می‌باشد.

طلاب مجازی و غیرحضوری می‌توانند تا پایان ترم با مراجعه به سامانه منتظر فرم های اطلاعاتی خود را تکمیل نمایند.

در صورت بروز مشکل با هر گونه سوال در این رابطه از طریق آیکون ارسال پیام سامانه دانش پژوهان با کارشناس خود مطرح فرمایید.

نظارت بسته شده است