فراخوان تشکیل پرونده تبلیغی

فراخوان تشکیل پرونده تبلیغی ویژه طلاب مرکز آموزش مجازی و غیرحضوری

فراخوان تشکیل پرونده

مرکز آموزش مجازی و غیرحضوری با همکاری اداره امور مبلغان، فراخوان تشکیل پرونده تبلیغی ویژه طلاب این مرکز را برگزار می‌کند.

به گزارش روابط‌عمومی و بین‌الملل، خانم صدیقه حاجی‌پور اعلام کرد: در راستای توجه به تأکیدات مقام معظم رهبری و تحقق منویات آن حضرت، مرکز آموزش مجازی و غیرحضوری با همکاری اداره امور مبلغان، فراخوان تشکیل پرونده تبلیغی ویژه طلاب این مرکز را برگزار می‌نماید.

ایشان عنوان کرد: حضور 8000 بانوی طلبه در مرکز آموزش مجازی و غیرحضوری و گستردگی ایشان در سراسر ایران و نیز سایر کشورهای جهان، ظرفیت منحصر به فرد جامعه‌الزهرا علیهاالسلام است که استفاده مطلوب از آن، همکاری بخش‌های مختلف مجموعه را می‌طلبد. بر این اساس این مرکز با همکاری اداره امور مبلغان، فراخوان «تشکیل پرونده تبلیغی» ویژه طلاب مرکز آموزش مجازی و غیرحضوری را برگزار می‌کند.

حاجی‌پور ادامه داد: طلابی که حداقل 100 واحد درسی را گذرانده‌ند، در صورت گذراندن مهارت‌های تبلیغی شمیم، تسلط به روخوانی و روانخوانی، آشنایی با احکام مبتلی‌به و سایر شرایط، امکان تشکیل پرونده تبلیغی و فعالیت در این عرصه را خواهند داشت.

حاجی‌پور افزود: طلاب می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر از شرایط تشکیل پرونده با شماره 02532112107 تماس حاصل کنید .

جهت دریافت فایل شرایط تشکیل پرونده تبلیغی کلیک کنید.

جهت دریافت راهنمای مراحل ثبت و تشکیل پرونده تبلیغی کلیک کنید.

نظارت بسته شده است