برگزاری جلسه توجیهی طلاب ورودی جدید نیمسال دوم ۱۴۰۱-۱۴۰۰

5ad31af1d66cb-500x353

جلسه توجیهی طلاب ورودی مرکز آموزش مجازی و غیر حضوری  در 2 مقطع عمومی و تکمیلی روز پنج شنبه 28 بهمن ساعت 9 الی 11 به صورت مجزا و آنلاین(برخط)  برگزار شد.

این جلسه با قرائت آیاتی از کلام الله مجید و پخش کلیپ مداحی به مناسبت سالروز وفات شهادت گونه حضرت زینب علیها سلام شروع شد  و در ادامه  طلاب از بیانات ارزشمند سرکار خانم دکتر برقعی مدیریت محترم جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها بهره‌مند شدند.

خانم برقعی بیانات خود را با تبریک ایام ماه رجب و سفارش به بهره مندی از این ماه آغاز کرد و اظهار داشت: مؤلفه‌های مؤثر در سبک زندگی حضرت زهرا علیهاالسلام؛ تجمیع نقش‌های دخترانه، مادرانه و همسرداری، ولایت‌مداری، توجه به علم، خدامحوری، عبودیت و غیره است و انتظار می‌رود بانوی تراز انقلاب و تمدن‌ساز انقلابی اینگونه باشد.

وی بر لزوم تربیت بانوان طلبه تمدن ساز تأکید کرد و بیان داشت: تأکید ما برطلبه تمدن ساز است، به جهت اینکه هم به عنوان انسان و هم به عنوان بانوی طلبه، رسالت‌های خاصی دارد.

مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در پایان اظهار داشت: باید دقت داشت جمع بین کسب علم و معرفت در زندگی و نقش مادرانه و همسری، برنامه‌ریزی دقیق و منظم می‌طلبد که باید مسئولان هم برنامه‌ریزی این مسیر را آماده‌سازی کنند.

در ادامه سرکار خانم ها خداشناس معاون آموزشی تربیتی ، صافی معاون فنی و محتوایی، نجف زاده معاون فرهنگی قرآنی و حدیثی مرکز طلاب مجازی و غیر حضوری ضمن خیر مقدم به طلاب به بیان صحبت هایی در خصوص برنامه های آموزشی ، فنی و فرهنگی تربیتی پرداختند .

در ادامه جلسه طلاب از صحبت های سرکار خانم زهرا فخرروحانی استاد اخلاق جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها بهره مند شدند. ایشان با بیان اینکه اسم شما در لیست سریازان امام زمان عجّل‌الله‌تعالی‌فرجه‌الشریف ثبت شده، اظهار داشتند: جامعه بشری به همه مشاغل نیاز دارد، اما خداوند به هیچ کدام توصیه نکرده است، چون می‌داند مردم براساس نیاز اجتماعی خود سراغ هر کدام خواهند رفت، تنها حرفه ای که خداوند به آن دستور داده، تفقه در دین است.

نظری هنوز ارسال نشده است