توضیحاتی در رابطه با درس لغت شناسی

درس «لغت شناسی» به صورت کارگاهی برگزار می شود و توجه به نکات ذیل ضروری است:

1- منابع مورد نیاز اساتید و دانش پژوهان:

1-1) جزوه آماده شده گروه علمی ادبیات عرب (مولف: استاد فائزی نسب)؛

1-2) صوتهای آماده شده گروه علمی ادبیات عرب (استاد فائزی نسب)؛

1-3) کتاب یا پی دی اف «النعجم الوسیط» و «المنجد فی اللغة»؛

1-4) نرم افزار قاموس النور

2-شیوه آموزش:

*برنامه مجازی : قبل از هرجلسه کارگاه، صوت مربوط به جلسه توسط طلبه استماع شده ،تمرین ها انجام  و  طلبه محترم با آمادگی در کلاس آنلاین شرکت می نماید.

*غیر حضوری : پس از استماع فایل های صوتی؛ طلبه تمرین ها را درمهلتی که از طرف آموزش اعلام می شود ارسال مینماید

*استاد در جلسه آنلاین از تکالیف انجام شده پرسش و رفع اشکال می کند و تدریس ندارد.

* استفاده از دو کتاب لغت فوق الذکر و قاموس النور و انجام فعالیت عملی  برای کسب مهار ت طلبه  بسیار حائز اهمیت است.

* حل تمرین ها فقط با استناد به منبع مورد نظر در جزوه پذیرفته است و استفاده از نرم افزارهای لغت فارسی-عربی موجود در فضای مجازی مورد تایید نیست.

* ملاک استفاده از لغت «النعجم الوسیط» و «المنجد فی اللغة»، کتاب یا پی دی اف کتاب است و استفاده از نرم افزارهای اندروید و ... با عنوان مشابه کتاب های فوق، به هیچ وجه کارایی نداشته و مورد تایید نیست.

* نحوه استفاده از نرم افزار قاموس النور به صورت تصویری آموزش داده خواهد شد.

*کارگاه لغت با یک هفته تاخیر نسبت به سایر کلاس ها شروع خواهد شد.

3.ارزشیابی پایانی:

* نمره فعالیت مستمر این درس 5 و نمره کتبی پایانی 15 درنظر گرفته شده است.

*این درس آزمون میان ترم ندارد.

* مبنای آزمون کتبی پایانی، جزوه درسی و صوت استاد است.

نرم افزار قاموس النور:

1. ساکنین قم می توانند با مراجعه حضوری به پایگاه نور – واقع در بلوار جمهوری – و به همراه داشتن لپ تاپ، فلش، هارد، و ... نسبت به خرید نرم افزار اقدام فرمایند.

2. دانش پژوهان شهرستانی می توانند به صورت اینترنتی از سایت اصلی نور این نرم افزار را تهیه کنند.

3. هر نرم افزار قابلیت استفاده برای سه کاربر دارد.

4. استفاده از نرم افزارهای نور از طریق سامانه سخا در مرکز خدمات نیز امکان پذیر است. در این سامانه آیکونی به نام «قاصدک نور» وجود دارد که می توان از طریق لینک مخصوص و ثبت مخصوص و ثبت رمز عبور و نام کاربری مذکور در این بخش، وارد «سامانه جامع کتابخانه» شد. البته تهیه نرم افزار به مراتب بهتر، در دسترس تر و ماندگارتر است.

دریافت لینک به صورت pdf

نظری هنوز ارسال نشده است