پرسش های متداول

پرسشهای متداول در سه بخش دسته بندی شده است:

1- مشترک مجازی و غیرحضوری

2- آموزش مجازی

3- آموزش غیرحضوری

مشترک مجازی و غیرحضوری

1- در هر ترم چه تعداد واحد می‌توانم انتخاب کنم؟

در سطح 2: حداقل 12 واحد و حداکثر 16 واحد

در سطح 3:  حداقل 10 واحد و حداکثر 16 واحد

در صورت کسب معدل بالای 17 تا 20 واحد هم می توانید انتخاب کنید.

آموزش مجازی

1-چه دوره‌ها یا سطوحی در حال حاضر به صورت مجازی در جامعه الزهرا(س) ارائه می‌شود؟

سطح 2 حوزه و سطح 3 در رشته های تفسیر و علوم قرآنی، فقه و اصول، تعلیم و تربیت، کلام اسلامی و تاریخ اسلام.

2- هزینه تحصیل در آموزش مجازی جامعه الزهرا هر ترم چقدر می‌باشد؟

شرکت در دوره‌های مجازی جامعه الزهرا در همه سطوح رایگان است.

3- آیا باید هر روز در کلاس‌های آنلاین شرکت کنیم؟

خیر برای هر درسی که انتخاب کرده‌اید 1 الی 2 ساعت در هفته کلاس آنلاین خواهید داشت. یعنی ممکن است برخی از روزها اصلا کلاسی نداشته باشید.

4- چند ساعت در هفته کلاس آنلاین داریم؟

برای هر درسی که انتخاب کرده‌اید 1 الی 2 ساعت در هفته کلاس آنلاین خواهید داشت.

5-حضور در کلاس‌های آنلاین اجباری است؟ حضور و غیاب دارد؟

بله چنانچه غیبت‌ها در دروس اصلی بیش از 4 جلسه و در دروس عمومی بیش از 2 جلسه شود درس حذف می‌شود و طلبه اجازه شرکت در آزمون پایانی آن درس را ندارد.

6- وقتی در کلاس آنلاین شرکت می‌کنیم چگونه باید حضور خود را ثبت نماییم؟

زمان ورود و خروج شما به صورت خودکار ثبت میشود نیاز نیست شما کاری انجام دهید.

7- کلاس فقط صوتی است یا تصویر استاد هم نمایش داده می‌شود؟

کلاس قابلیت پخش تصویر و صوت اساتید و طلاب حتی به صورت همزمان را دارد ولی به جهت اینکه اساتید و طلاب راحت باشند به طور معمول تصویر استاد و طلبه پخش نمی‌شود.

8-بعد از زمان کلاس آنلاین هم می‌توان فیلم آن را دانلود کرد؟

چنانچه استاد اجازه ضبط کلاس را داده باشند هر جلسه کلاس ضبط شده و در صفحه همان درس آپلود می‌شود.

9-با موبایل هم می‌توان در کلاس‌های آنلاین شرکت کرد؟

با موبایل یا تبلت هم امکان شرکت در کلاس‌های آنلاین وجود دارد ولی ممکن است برخی فونت‌های فارسی به خوبی نمایش داده نشوند. البته پیش از استفاده لازم است فایل راهنمای مربوطه مطالعه شود.

10- برای شرکت در دوره مجازی چقدر اطلاعات کامپیوتری نیاز است؟

اطلاعات تخصصی نیاز نیست فقط در حد کار با نرم‌افزارهای اینترنتی

11- آیا زمان کلاس‌های آنلاین را در انتخاب واحد می‌توان به دلخواه انتخاب کرد؟

در زمان انتخاب واحد ساعت و روز کلاسهای آنلاین مشخص است و طلبه میتواند با توجه به شرایط خود انتخاب نماید.

12-برای ترم جدید چه دروسی ارائه می‌شود؟

در هر ترم برای آگاهی از دروس ارائه شده می‌توانید به جدول درسی آپلود شده در سایت و یا در سامانه دانش پژوهان قسمت دروس ارائه شده در ترم جاری مراجعه نمایید.

13- من طلبه غیرحضوری هستم آیا برای بهره بردن از امکانات آموزش مجازی می‌توانم برنامه آموزشی خود را به مجازی تغییر دهم؟

انتقال از غیرحضوری به مجازی امکان پذیر است و باید درخواستی مبنی بر این انتقال به غیرحضوری ارسال نمایید. فقط اگر بیش از 100 واحد در عمومی و یا 40 واحد در تکمیلی گذرانده‌اید قبل از درخواست انتقال با کارشناسان آموزش ما تماس بگیرید تا از ارائه دروس باقیمانده خود در مرکز ما مطمئن شوید.

14- من طلبه حضوری هستم ولی به دلایلی مثل انتقال محل سکونت به شهرستان یا داشتن فرزند کوچک دیگر نمی‌توانم درس‌ام را به صورت حضوری ادامه دهم آیا امکان انتقال به مجازی را دارم؟

انتقال از حضوری به مجازی امکان پذیر است و باید درخواستی مبنی بر این انتقال به مدرسه یا مرکز تخصصی خود ارسال نمایید. فقط اگر بیش از 100 واحد در عمومی و یا 40 واحد در تکمیلی گذرانده‌اید قبل از درخواست انتقال با کارشناسان آموزش ما تماس بگیرید تا از ارائه دروس باقیمانده خود در مرکز ما مطمئن شوید.