چالش طراحی پوستر

2

چالش طراحی پوستر با موضوع "نهضت سواد رسانه "ویژه طلاب مرکز آموزش مجازی و غیر حضوری جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، خانم صدیقه حاجی پور در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد بخش فرهنگی مرکز آموزش مجازی و غیر حضوری جامعه الزهرا علیهاالسلام با همکاری اداره تبلیغ نوین و فضای مجازی چالش طراحی پوستر نهضت سواد رسانه با محوریت کتاب طرح کلی اندیشه اسلامی را برگزار می‌کند.

مدیر مرکز آموزش مجازی و غیر حضوری عنوان کردند که این کتاب در بحث نهضت سواد رسانه از اهمیت زیادی برخوردار است  و در حقیقت زیربنای نظام فکری جامعه اسلامی در حرکت به سوی تمدن نوین اسلامی را تشکیل می دهد .

ایشان اظهار داشت: بخش فرهنگی مرکز، این چالش را به منظور مطالعه کتاب طرح کلی اندیشه اسلامی و استفاده و نشر این کتاب در قالب پوسترنویسی در فضای مجازی و همچنین شناسایی استعدادهای طلاب در عرصه طراحی پوستر برنامه ریزی و اجرا می‌کند.

حاجی پور، زمان ارسال آثار را تا تاریخ 20 فروردین 1401 اعلام کرد و گفت: داوری آثار دریافتی و اعلان نتایج تا تاریخ 25 فروردین انجام خواهد گرفت .

وی با بیان اینکه به برگزیدگان هدیه ای به رسم تقدیر تقدیم خواهد شد، یادآور شد: متقاضیان جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تماس 02532112309 تماس حاصل کنند و جهت ارسال آثار به آی دی @jzf2305 در پیام رسان ایتا مراجعه کنند.

نظری هنوز ارسال نشده است