معرفی آموزش مجازی

آموزش به شیوه الکترونیکی در واقع شکل پیشرفته آموزش غیرحضوری است. در این شیوه، منابع آموزشی از قبیل متن درسی، فایل‌های صوتی و تصویری تدریس اساتید در سامانه آموزش مجازی جهت استفاده طلاب قرار می‌گیرد. البته طلاب می‌توانند کتب و لوح فشرده دروس را از فروشگاه الکترونیک جامعه الزهرا تهیه نمایند. تمام فعالیت‌ها اعم از کلاس های آنلاین، تحقیقات و تکالیف درسی، آزمون‌های مرحله ای به صورت آنلاین و در سامانه آموزش مجازی انجام می‌گیرد و امتحانات پایان نیمسال به صورت حضوری برگزار می شود.

این برنامه برای مقطع سطح دو شامل ۱۹۰ واحد درسی است که ۱۶۰ واحد آن، دروس مشترک و ۳۰ واحد باقی‌مانده دروس اختصاصى است که در نیمسال‌های آخر به صورت گرایشی ارائه خواهد شد. طلبه می‌تواند بر اساس استعداد و علاقه خود گرایش مورد نظر را انتخاب و در همان گرایش فارغ التحصیل شود و به ایشان در صورت گذراندن تمامی۱۹۰ واحد و کسب معدل کل حداقل ۱۴ مدرک سطح دو غیرحضوری حوزه (کارشناسی) اعطا مى‌گردد.

در مقطع سطح 3 هم رشته‌های فقه و اصول – تفسیر و علوم قرآنی – کلام اسلامی – تاریخ اسلام - مطالعات اسلامی زنان - تبلیغ با گرایش حج با 95 واحد درسی به صورت مجازی ارائه می‌شوند. به فارغ التحصیلان این دوره، با کسب معدل کل حداقل ۱۴ مدرک سطح 3 غیرحضوری حوزه (کارشناسی ارشد) اعطا مى‌گردد.

Picture100

✅  امکانات و مزایای شیوه آموزش الکترونیکی:

• بارگذاری منابع آموزشی از قبیل متن درسی، فایل‌های صوتی و تصویری تدریس اساتید در سامانه آموزش مجازی
  • ارسال و دریافت تحقیقات، تکالیف درسی به صورت آنلاین و دریافت نمره و نظر استاد
  • مباحثه و رفع اشکال آنلاین یا آفلاین طلاب با اساتید و یا دیگر طلاب
  • آزمون‌های هفتگی و میان‌ترم و به صورت آنلاین
  • برگزاری امتحانات پایان ترم برای برخی از دروس به صورت آنلاین و برخی دیگر، در مراکز استان‌ها به صورت حضوری

امکانات سامانه مجازی

جهت کسب اطلاعات پبیشتر می توانید به صفحه پرسش های متداول مراجعه نمایید.

• کانال مرکز: https://eitaa.com//vdc_jz