معرفی آموزش مجازی

آموزش به شیوه الکترونیکی در واقع شکل پیشرفته آموزش غیرحضوری است. در این شیوه، منابع آموزشی از قبیل متن درسی، فایل‌های صوتی و تصویری تدریس اساتید در سامانه آموزش مجازی جهت استفاده طلاب قرار می‌گیرد. البته طلاب می‌توانند کتب و لوح فشرده دروس را از فروشگاه جامعه الزهرا تهیه نمایند. تمام فعالیت‌ها اعم از تحقیقات، تکالیف درسی، آزمون‌های هفتگی و آزمون میان‌ترم به صورت آنلاین انجام می‌گیرد و تنها برای برخی از دروس، امتحانات پایان نیمسال در مراکز استان‌ها به صورت حضوری برگزار می شود.

این برنامه برای مقطع سطح دو شامل ۱۹۰ واحد درسی است که ۱۶۰ واحد آن، دروس مشترک و ۳۰ واحد باقی‌مانده دروس اختصاصى است که در نیمسال‌های آخر به صورت گرایشی ارائه خواهد شد. طلبه می‌تواند بر اساس استعداد و علاقه خود گرایش مورد نظر را انتخاب و در همان گرایش فارغ التحصیل شود و به ایشان در صورت گذراندن تمامی۱۹۰ واحد و کسب معدل کل حداقل ۱۴ مدرک سطح دو غیرحضوری حوزه (کارشناسی) اعطا مى‌گردد.

در مقطع سطح 3 هم رشته‌های فقه و اصول – تفسیر و علوم قرآنی – کلام اسلامی – تعلیم و تربیت – تاریخ اسلام با 100 واحد درسی به صورت الکترونیکی ارائه می‌شوند. به فارغ التحصیلان این دوره، با کسب معدل کل حداقل ۱۴ مدرک سطح 3 غیرحضوری حوزه (کارشناسی ارشد) اعطا مى‌گردد.

majazi1

امکانات و مزایای شیوه آموزش الکترونیکی:

• بارگذاری منابع آموزشی از قبیل متن درسی، فایل‌های صوتی و تصویری تدریس اساتید در سامانه آموزش مجازی
  • ارسال و دریافت تحقیقات، تکالیف درسی به صورت آنلاین و دریافت نمره و نظر استاد
  • مباحثه و رفع اشکال آنلاین یا آفلاین طلاب با اساتید و یا دیگر طلاب
  • آزمون‌های هفتگی و میان‌ترم و به صورت آنلاین
  • برگزاری امتحانات پایان ترم برای برخی از دروس به صورت آنلاین و برخی دیگر، در مراکز استان‌ها به صورت حضوری

امکانات سامانه مجازی