دوره تربیت مربی نماز

فراخوان ثبت نام در چهارمین دوره تربیت مربی نماز (ویژه طلاب مجازی و غیرحضوری ساکن استان قم)

photo_2020-07-28_10-12-13

حجت‌الاسلام‌والمسلمین برزو اعلام کرد: ثبت نام چهارمین دوره تربیت مربی نماز، آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی، حجت‌الاسلام‌والمسلمین حسن برزو در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: دوره چهارم تربیت مربی نماز به همت اداره دانش‌آموختگان و با همکاری واحد فرهنگی تربیتی مرکز آموزش مجازی و غیرحضوری برگزار می شود.

معاون فرهنگی تبلیغی جامعه الزهرا علیهاالسلام اظهار داشت: ثبت نام چهارمین دوره تربیت مربی نماز ویژه طلاب غیرحضوری و مجازی از 7 لغایت 23 مرداد و از طریق ارسال پیامک مشخصات شامل" نام و نام خانوادگی+ نام پدر+عدد1" برای سامانه پیامکی "30007227006161" خواهد بود.

وی با اشاره به اینکه این دوره به صورت حضوری برگزار خواهد شد، افزود: با توجه به برگزاری این دوره به صورت حضوری و ویژه طلاب غیرحضوری و مجازی ساکن استان قم خواهد بود و برنامه ویژه طلاب سایر استان ها نیز به زودی اطلاع رسانی خواهد شد.

معاون فرهنگی تبلیغی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام  ادامه داد: این دوره در 2 ترم برنامه ریزی شده و از 22 شهریور در  روزهای یکشنبه و دوشنبه ساعت ۸ تا ۱۲ برگزار می‌شود.

آقای برزو به مزایای دوره تربیت مربی معارف نماز اشاره کرد و اظهار داشت: افرادی که این دوره را با موفقیت بگذرانند، گواهینامه مشترک از سوی مرکز تخصصی نماز تحت نظارت حجت‌الاسلام‌والمسلمین قرائتی و جامعه‌الزهرا علیهاالسلام دریافت می‌کنند، همچنین بعد از گذراندن مراحل ارزیابی در پایان دوره به عنوان مربی نماز به مراکز متقاضی معرفی می‌شوند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین برزو تصریح کرد: تسلط بر مباحث تخصصی نماز و بهره‌مندی از تسهیلات فارغ‌التحصیلان مانند فعال‌سازی کد مرکز خدمات، کتابخانه و سایر امکانات جامعه‌الزهرا علیهاالسلام از دیگر مزایای شرکت در این دوره است.

شرایط پذیرش در چهارمین دوره آموزشی نماز

مطالب مرتبط :