معرفی آموزش مجازی

مقام معظم رهبری مدظله العالی

امروز... دورانی است که کارها به اسهل وجه و... اسرع وقت انجام می گیرد دوران کامپیوتر است... با پیشرفت همه چیز در دنیا باید از آن پیشرفت ها استفاده کرد. اگر نکنی عقب خواهیم ماند از جمله پیشرفت ها، پیشرفت روش آموزش و فراگیری و تعلیم و تعلم و تقسیم بندی علوم است. اینها در دنیا پیشرفت کرده است (دیدار با اعضای شورای عالی مدیریت حوزه علمیه قم 1375/6/15).

آموزش به شیوه الکترونیکی در واقع شکل پیشرفته آموزش غیرحضوری است. در این شیوه، منابع آموزشی از قبیل متن درسی، فایل‌های صوتی و تصویری تدریس اساتید در سامانه آموزش مجازی جهت استفاده طلاب قرار می‌گیرد. البته طلاب می‌توانند کتب و لوح فشرده دروس را از فروشگاه الکترونیک جامعه الزهرا تهیه نمایند. تمام فعالیت‌ها اعم از کلاس های آنلاین، تحقیقات و تکالیف درسی، آزمون‌های مرحله ای به صورت آنلاین و در سامانه آموزش مجازی انجام می‌گیرد و امتحانات پایان نیمسال به صورت حضوری برگزار می شود.

این برنامه برای مقطع سطح دو شامل ۱۹۰ واحد درسی است که ۱۶۰ واحد آن، دروس مشترک و ۳۰ واحد باقی‌مانده دروس اختصاصى است که در نیمسال‌های آخر به صورت گرایشی ارائه خواهد شد. طلبه می‌تواند بر اساس استعداد و علاقه خود گرایش مورد نظر را انتخاب و در همان گرایش فارغ التحصیل شود و به ایشان در صورت گذراندن تمامی۱۹۰ واحد و کسب معدل کل حداقل ۱۴ مدرک سطح دو غیرحضوری حوزه (کارشناسی) اعطا مى‌گردد.

در مقطع سطح 3 هم رشته‌های فقه و اصول – تفسیر و علوم قرآنی – کلام اسلامی – تعلیم و تربیت – تاریخ اسلام با 95 واحد درسی به صورت مجازی ارائه می‌شوند. به فارغ التحصیلان این دوره، با کسب معدل کل حداقل ۱۴ مدرک سطح 3 غیرحضوری حوزه (کارشناسی ارشد) اعطا مى‌گردد.

majazi1

✅  امکانات و مزایای شیوه آموزش الکترونیکی:

• بارگذاری منابع آموزشی از قبیل متن درسی، فایل‌های صوتی و تصویری تدریس اساتید در سامانه آموزش مجازی
  • ارسال و دریافت تحقیقات، تکالیف درسی به صورت آنلاین و دریافت نمره و نظر استاد
  • مباحثه و رفع اشکال آنلاین یا آفلاین طلاب با اساتید و یا دیگر طلاب
  • آزمون‌های هفتگی و میان‌ترم و به صورت آنلاین
  • برگزاری امتحانات پایان ترم برای برخی از دروس به صورت آنلاین و برخی دیگر، در مراکز استان‌ها به صورت حضوری

امکانات سامانه مجازی

جهت کسب اطلاعات پبیشتر می توانید به صفحه پرسش های متداول مراجعه نمایید.